23948sdkhjf

Ny butik i Saltum med hang til udendørslivet

Egentlig var det meningen, at Bodil Færk og Mads-Peter Nielsen ville nøjes med en web-shop, men planerne har grebet om sig i samme omfang som den generelle interesse, der er for oplevelser, ture og overnatninger i naturen.

Derfor er webshoppen dolk.dk, som blev købt i april, også blevet suppleret med en fysisk butik med showroom på Tinghøjgade i Saltum.

Her kan opleve et bredt udvalg af knive, multitools, lygter, økser og alt andet, der er brug for et udendørsliv.

- Vi har alt, der skal bruges, hvis man tager familien på sheltertur, understreger Bodil Færk.

Det bliver endda suppleret med også fiskeudstyr, da det også er efterspurgt.

- Desuden bestiller vi gerne specielle ønsker hjem, siger Bodil Færk.

Det er en nichebutik, men indehaverne oplever, at outdoor-trenden vokser og vokser.

- I stedte for at tage på charterferie og belaste miljøet med flyrejsen, så er der stadig flere, som gerne vil ned i tempo og opleve naturen, det nære og være sammen på en anden måde, når de holder ferie.

Som at opleve roen og fordybelsen, når man fiske, forklarer Bodil Færk.

Butikken samarbejde også med Jon Lindberg, vinder af TV-programmet Alene i Vildmarken, så man kan få hjælp, hvis man skal arrangere kurser eller have en oplevelse ud over det sædvanlige.

Forretningen på Tinghøjgade er sæsonbetonet med tyngde i de lyse måneder, og derfor er der også lagt planer for vintermånederne.

- Vi har vores eget brand, Salout, hvor vi udvikler produkter. I første omgang har vi et krus, som vi i de mørke måneder tager rundt og præsentere og sælger. Det er rigtig sjovt at forme, hvordan tingene skal se ud, siger Bodil Færk, der tidligere har haft galleri i butikken.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078